Ср, 24.04.2024, 21:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт вчителя математики     Полтавської Оксани Василівни

Афоризми
Нова школа
Корисні кнопки
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Про сайт

Головна » 2017 » Травень » 1 » Атестація в старшій школі
22:29
Атестація в старшій школі

ДПА-2017 з математики у старшій школі (11 клас)

У 2017 році державна підсумкова атестація з математики буде проводитись у формі зовнішнього незалежного оцінювання. ДПА-2017 з математики у старшій школі (11 клас)

Для отримання результату державної підсумкової атестації з математики у 2017 році, випускникам загальноосвітніх шкіл необхідно взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні з цього предмета.

Результат виконання завдань тесту №1-28 та №31-32 за вибором випускника може бути зараховуваний як державна підсумкова атестація  з математики. Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів України. 

Завдання для проведення атестації з математики у формі ЗНО  укладаються Українським центром оцінювання якості освіти та мають відповідати державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки учнів, визначеним навчальними програмами. 

Зміст тестових завдань визначається програмою ЗНО з математики у 2017 році. 

ОЦІНКА ДПА З МАТЕМАТИКИ

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання №1-28, №31-32, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 52 балам.

На підставі кількості тестових балів, яку набрав учасник тестування за виконання зазначених завдань тесту, буде визначена його оцінка за 12-бальною шкалою.

Для визначення результатів учасника зовнішнього оцінювання за 12-бальною шкалою використовується Таблиця переведення тестових балів в шкалу 1-12 балів.

Таблиця переведення тестових балів оприлюднюються Українським центром оцінювання протягом двох тижнів після проведення тесту і тільки після перевірки правильності виконання завдань кожного учасника тестування.

Зазначена таблиця є рейтинговою, оскільки вказує на місце результату зовнішнього незалежного оцінювання особи серед результатів інших учасників тестування з математики.

За підсумками тестування Український центр оцінювання якості освіти надсилає загальноосвітнім навчальним закладам  результати тестування кожного учасника з математики, які зараховуються як результати державної підсумкової атестації.

БІЛЬШЕ ПРО ЗНО З МАТЕМАТИКИ

Переглядів: 355 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Годинник
Калькулятор
Моя Україна
Українською? Так!
Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання